burç dünyasına hoşgeldiniz

BURÇLARA DAİR HERŞEY

16 Mayıs 2011 Pazartesi

burcuna göre arkadaşına hediye al

Koç Kadını
Koç burcu vücutta başı yönetir. Koç kadınına saçları için hoş aksesuarlar, şapka veya bere alabilirsiniz. Güzellik salonundan makyaj veya yüz bakımı yaptırması için hediye çeki verebilirsiniz. Makyaj ve cilt bakım ürünlerine bayılacaktır.

Heyecan duygusunu tatmin etmesi için yarış bisikleti ya da roller-blade, paten alabilirsiniz; hızlı sporlardan büyük zevk alır. İyi bir poker oyuncusu olabilir; iskambil kağıtları hoşuna gidecektir. Büyük ve gerçek doğa olaylarının yer aldığı, örneğin kasırga ya da hortumla ilgili belgesel film video kaset ya da DVD alabilirsiniz.

Koç ErkeğiKoç burcu kesici aletler, demir ve ateşi yöneten ateş burcudur. Koç erkeğine şık bir çakı, bıçak ile sürpriz yapabilirsiniz. Koç insanı her zaman yeni işler peşinde olduğu için deri bir evrak çantası veya hesap makinasına ihtiyaç duyabilir. Ofisi için kaktüs hediye edebilirsiniz –dikenler Koç tarafından yönetilir.

Boğa Erkeği

Duyumsal Boğa erkeğine çikolataya batırılmış bir sepet çilek ya da lüks bir otelin masaj salonundan bir günlük hediye çeki gönderin. Venüs tarafından yönetilen Boğa konserlere gitmeye bayılır; klasik, caz, opera veya rock konser biletleri iyi birer hediye olacaktır

Boğa Kadını

Venüs tarafından yönetilen Boğa kadını parfüme hiçbir zaman doymaz; ona rahatlıkla parfüm hediye edebilirsiniz. Güzel kokulu vücut losyonları ve pudra seti alabilirsiniz. Bir sepet dolusu menekşe veya kristal bir vazo içinde leylaklar gönderebilirsiniz. Mutfağı için minik sepetler içinde yetiştirebileceği ve yemeklerde kullanabileceği otlar hazırlayabilirsiniz. Fidanlık veya çiçekçiden hediye çeki ya da aylık üyelik alabilirsiniz. Güzellik salonundan bir günlük hediye çeki onu çok memnun edecektir

İkizler Kadını İkizler kadını sürekli haberleşmek ister; ona şık bir kalem seti ya da cep telefonu, faks, bilgisayar gibi insanlarla sürekli iletişim içinde olmasını sağlayan şeylere bayılır.

İkizler kadını yeni aksesuarlarla dış görüntüsünü değiştirmeyi sever; ona takı ve küçük bir deri sırt çantası alabilirsiniz. Sık seyahat ettiği için yeni bir bavula her zaman ihtiyacı olabilir. Tekerlekli bir bavul ya da hafta sonu seyahatlerinde kullanacağı zarif bir çanta çok işine yarayacaktır

İkizler Erkeğiİkizler okumayı çok sever; yeni çıkan çok satan kitaplardan hediye edebilirsiniz. İkizler seyahat burcu olduğu için seyahat çantası veya deri bir tuvalet çantası alabilirsiniz. Herhangi bir yere gidebileceği uçak biletine bayılacaktır.
Yengeç Kadını  Duygusal Yengeç kadını ona alacağınız bir şiir kitabına bayılacaktır. Daha da iyisi parşomen kağıt üzerine dolmakalem ile bir şiir yazıp veya kopya edip hediye ederseniz, hayatının sonuna kadar saklayacaktır. İnci ve gümüş bu burç tarafından yönetilir ve her ikisi de onun narin ve şeffaf cildinde harika durur. İnci alacaksanız alabileceğiniz en kaliteli doğal incileri almalısınız.
Yengeç Erkeği   Yengeç erkeğine profesyonel bir fotoğrafçıda çekilen siyah-beyaz fotoğrafınızı gümüş bir çerçeve içinde hediye edebilirsiniz. Fotoğraf albümü de hoşuna gidecektir, Yengeç erkeği tahmin ettiğinizden çok daha duygusaldır.
Aslan KadınıOna ne alırsanız alın, paranızın yettiği en sofistike ve en iyi hediyeyi almalısınız. Siyah bir gece elbisesi ya da dore örgü bir bluz alabilirsiniz.  Kostümlü şık bir baloya iki bilet tam ona göre bir hediye olacaktır. Aslan kadınına iki düzine kırmızı gül yollayın. Şık ambalajı ile ithal bir kutu çikolata ya da bir sepet dolusu ithal peynir, çay, reçel ve kurabiye kombinasyonu hoşuna gidecektir
Aslan  ErkeğiAslan burcu için anahtar sözcük lükstür. Bol miktarda taze havyar ile onu çok memnun edebilirsiniz. En iyi restoranlardan birinde yer ayırtarak ona sürpriz yapabilirsiniz. İmkanınız varsa üç-dört saatliğine bir limuzin kiralar veya helikopter turuna çıkarabilirseniz zevkten çıldırabilir.
Başak KadınıBaşak kadını elleriyle çalışmaktan zevk alır. Ona bir aylık piyano dersi ya da pek çok özelliği olan portatif bir dikiş makinası alabilirsiniz.

Ofisinde uzun saatler geçirdiği için çalışma masası için özgün bir aksesuar iyi bir seçimdir. Bilgisayarı yoksa, ya da yenilemeyi düşünüyorsa, bilgisayar mükemmel bir hediye olacaktır. Başak iletişimci bir burç olduğundan sanal ortam tam ona göredir. Onun için bir senelik İnternet aboneliği satın alabilirsiniz. Formunu korumayı seven Başak kadınına bir spor klubünden özel bir çalıştırıcı ile on saatlik ders sağlayabilirsiniz. Evinde spor yapması için alacağınız bir kondisyon aleti de çok işine yarayacaktır
.

Başak ErkeğiBaşak çok üretken bir burçtur. Başak erkeğine bir dizüstü bilgisayar hediye edin ki, her an ve her yerde çalışmasına devam edebilsin. Merkür tarafından yönetilen Başak insanının sürekli haberleşmesi gerekir. Her yerden faks çekebileceği ve email gönderebileceği dizüstü bilgisayarı alabilirseniz ofisteki işlerini kontrol ederken aynı anda haberleşmeyi sürdürecektir.

hint astrolojisi

Hint Astrolojisi?
Hint Astrolojisi ülkemizde henüz fazla duyulmamış bir astroloji türüdür.Dünyada Hint Astrolojisi Jyotiş (Jyotish) ve Vedik (Vedic) Astroloji olarak da anılmaktadır.Yorumlardaki keskinliği, doğruluk payının yüksek oluşu, basit yapısına rağmen en ince detaylara kadar inebilmesi gibi nedenlerle son yıllarda batı dünyasında popülerliğini giderek artırmaktadır.

14 Mayıs 2011 Cumartesi

EN'LER...

En aranilan burc
koç
Aslan

En iyi eş
Boga
Yengec

En capkin burc
Terazi
yay

En gizemli burc
Basak
terazi

En kiskanc burc
Akrep
yengec

En sade burc
Kova
En hareketli burcYay

En sansli burc
ikizler
En duygusal burcYengec
Balik
En akilli burcikizler

En basarili burc
Oglak

En cesaretli burc
Koc
Aslan

En girisimci burc
Boga
ikizler
En anlayisli burcOglak

En sportmen burc
Terazi
koc

En degerli burc
Oglak
koc

En iyi muzisyen
Basak
terazi

En guvenilir burc
Oglak
koc
En havali burcBalik
yay

En dikkatli burc
Kova
Boga

En kirilgan burc
Balik
yengec
başak-aslan

OSMANLI'DA BURÇ VE BURÇ YORUMU



Toruk(21-31 Mart): İdare sahibi, lider.
Hımmıy(1-10 Nisan): İdealist, romantik.
Huttus (11-20 Nisan): Adaletli, kıskanç.
Hunta (21-30 Nisan): İnatçı, yaratıcı,
Çolpancı (1-10 Mayıs): Duygu tutsağı, önsezileri güçlü, çocuk ruhlu, sadık.
Kölköl (11-21 Mayıs): Enerji dolu, aşkta şahane, önder, kahraman.
Çamay (22-31 Mayıs): Fantezisi zengin, fikir önderi.
Küylü (1-10 Haziran): Gururlu, kaderci, ihaneti kabul etmez.
Kuşmuş (11-21 Haziran): Gösterişçi, eleştirel, mistisizme meraklı.
Sezgek (22-30 Haziran): Mızmız, içine kapanık, intikamcı.
Kuşdüger (1-11 Temmuz): Çocuk ruhlu, dengesiz, kararsız.
Gondaray (12-22 Temmuz): Geçmişe özlem duyan, siyaseti seven.
Ötgür (23-31 Temmuz): Zeki, çekici.
Küsümmü (1-12 Ağustos): İyi arkadaş, önderliği seven.
Künlü (13-23 Ağustos): Hassas, gururlu.
Sınçıma (24 Ağustos-1 Eylül): Sanat ve edebiyata yetenekli.
Atçak (2-13 Eylül): Depresyona yatkın, iradeli, gururlu, hassas, gelenekçi.
Kıllı (14-23 Eylül): Otoriter, sabit fikirli, zeki, aşkta utangaç, yazarlığa yatkın.
Canakkı (24 Eylül-3 Ekim): Nazik, hassas, sorumluluk sahibi, kompleksli, gösterişçi.
Ban (4-12 Ekim): Enerjiktir, hümanisttir, acımaz banlar
Cemiş(13-23 Ekim): Ahlaklı, filozof.
Batık (24 Ekim-1 Kasım): Özgürlüğüne düşkün, diktatör, gaddar.
Hırtlı (2-12 Kasım): Savaşçı, spora düşkün.
Tutamış (13-22 Kasım): Çapkın, fedakâr.
Uslu (23 Kasım-2 Aralık): Objektif, ilme meraklı.
Kutas (3-12 Aralık): Yetenekli, dengesiz, mistik, anlaşılmaz.
Tusanak (13-21 Aralık): Güçlü, şanslı, emir vermeyi seven.
Tutar (22 Aralık-1 Ocak): Arkadaşı az olur.
Beçel (2-12 Ocak): Kızgın, intikamcı.
Pırsıuay (13-20 Ocak): Tartışmayı seven, sadık, özgür düşünceli. Uzun yaşar.
Balauz (21 Ocak-1 Şubat): Gaddar, deha, önder, müzik ve dansa yetenekli.
Cantay (2-10 Şubat): Estetiğe meraklı, titiz
Ergür (11-18 Şubat): Önder, ufku açık.
Sönegey (18-28 (29) Şubat): Şair, sanatçı, aşk hayatı hareketli.
Cannan (1-9 Mart): Zarif, hüzünlü.
Şatık (10-20 Mart): Huzursuz, sanatçı, depresyona yatkın

ASTROLOGLAR

NURAY SAYARI
YASEMİN BARAN
FİLİZ ÖZKOL
ÖNER DÖŞER
REZZAN KİRAZ

BURÇLARA GÖRE KOKULAR

İşte burçların kokuları
Koç: Sedir, manolya, lavanta çiçeği, ıtır, misk
Boğa: Paçuli, gül, menekşe, şebboy
İkizler: Badem, lavanta, sandal ağacı, sümbül
Yengeç: Misk, müge, leylak
Aslan: Portakal çiçeği, gül, misk, sandal ağacı
Başak: Lavanta, leylak, limon, paçuli, rezene
Terazi: Gül, menekşe, gardenya, kekik
Akrep: Karanfil, misk, manolya
Yay: Nergis, menekşe, zambak
Oğlak: Kamelya, çam, fulya, akgünlük, lavanta
Kova: Menekşe, yasemin, çam, rezene
Balık: Yasemin, limon çiçeği, zambak, kiraz çiçeği, okaliptus

BURÇLARA GÖRE TAŞLAR




KOÇ : ( 22 Mart - 21 Nisan )Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün da yardım eder.
Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona  olarak Hematit : Güç ve enerji sağlayarak zayıflıkların üstesinden gelmeye ve hastalık sonrası iyileşme dönemine destek verir.
Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir.
Yakut : Mutluluk duygularını arttırıcı etkisi olan yakut taşı,bağışıklık sistemini de güçlendirir ve yaşamsal enerji verir.
Akuamarin : Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir.
Magnezit : İç huzura kavuşmaya yardımcı olan bu taş, yaratıcılık ve kendini geliştirme adına yardımcı bir etkendir.
Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir.



BOĞA : ( 22 Haziran - 21 Mayıs )

Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir.



İKİZLER : ( 22 Mayıs - 21 Haziran )

Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Aytaşı : Lenf bezlerinin temizlenmesine yardımcı olurken, duygusal dengenin sağlanmasında etkendir.
Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir.
Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir  psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur.
Obsityen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinçaltındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur.


YENGEÇ : ( 22 Haziran - 21 Temmuz )

Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar.
Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir.
Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.



ASLAN : ( 22 Temmuz - 21 Ağustos )

Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar.
Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir
Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Kehribar : Boyun bölgesinde taşındığı zaman, boğaz bölgesi sorunların tedavisine yardımcı olur.
Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir.
Topaz : Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.


BAŞAK : ( 22 Ağustos - 21 Eylül )

Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır.
Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Obsidyen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinçaltındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur.
Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir , psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur.
Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir.
Topaz : Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.


TERAZİ : ( 22 Eylül - 21 Ekim )

Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Mercan : Yaşamsal enerji verir.
Lapis lazuli : Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.
Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur.
Akuamarin : Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir.
Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve  psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur.


AKREP : ( 22 Ekim - 22 Kasım )

Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur.
Obsidyen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinç altındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur.
Lal : Bedeni temizler ve güçlendirir. Hayal gücünün genişlemesine de yardımcı olur.
Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Mercan : Yaşamsal enerji verir.


YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık )

Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır.
Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır.
Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Sodalit : Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir.
Lapis lazuli : Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir.


OĞLAK : ( 22 Aralık - 21 Ocak )

Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır.
Kaplan Gözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur.
Kehribar : Boyun bölgesinde taşındığı zaman, boğaz bölgesi sorunların tedavisine yardımcı olur.
Yakut : Mutluluk duygularını arttırıcı etkisi olan yakut taşı, bağışıklık sistemini de güçlendirir ve yaşamsal enerji verir.


KOVA : ( 22 Ocak - 21 Şubat )

Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar.
Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir.
Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder.
Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve , psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur.
Lal : Bedeni temizler ve güçlendirir. Hayal gücünün genişlemesine de yardımcı olur.
Zirkon : Uykusuzluk ve sindirim sistemine faydalıdır.


BALIK : ( 22 Şubat - 21 Mart )

Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir.
Aytaşı : Lenf bezlerinin temizlenmesine yardımcı olurken, duygusal dengenin sağlanmasında etkendir.
Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur.
Mercan : Yaşamsal enerji verir

12 Mayıs 2011 Perşembe

Burcunuza göre giyinin, dikkat çekin!


Koç Koç burcu kadınları genellikle havalı olur. Özellikle giysileriyle dikkati çekmek onlar için başlı başına bir zevktir. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Gösterişli ve şatafatlı giysiler tam onlar içindir. İpekli kumaşları tercih ederler. Alışverişe plansız çıkarlar ve ilk beğendiklerini alırlar.
BoğaBoğa burcu kadınları boğazlarına düşkün oldukları için biraz kiloludurlar. kolay kolay kıyafet seçemezler. Tercihleri genellikle bol giysiler üzerinedir. Vücut hatlarını pek ortaya çıkarmak istemezler.

İkizler
Kıyafet seçimi konusunda oldukça cesur olurlar. Herkesin kolayca giyemeyecekleri kıyafetleri büyük bir rahatlıkla giyerler. Cesaretleriyle insanları şaşırtırlar. Çok abartılı ve bol renkli giysileri tercih ederler.

Yengeç
Duygusal bir yapıya sahip olan Yengeç burcu kadınları genellikle açık renkleri tercih ederler. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Küpe, kolye, zincir ve kemer düşünüdürler. Çok çılgın giyinmeyi severler.

Aslan
Koç burcu kadını gibi çok abartılı giysileri severler. Dişiliklerini ön plana çıkartmak isterler. Hepsi bir kraliçe gibi görünmeye bayılır. İlgi çekmek onlar için çok önemlidir.

Başak
Başak burcu kadını her şeyde olduğu gibi kıyafet seçme konusunda da zariftir. Aksesuarları bile dengeli olarak kullanılırlar. Seçtiği renkler genellikle pastel tonlarıdır. Hanım hanımcık giyinmek onların tarzıdır. Alışverişe gitmeden önce cüzdanına bakar öyle çıkarlar. Giysileriyle fazla dikkati çekmez istemezler.

Terazi
Zariflikleriyle dikkati çeken Terazi kadınları kıyafetleriyle de beğeni toplarlar. Zarif şapkalar, değişik gözlükler ve çekici aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. En önemlisi de giysilerinde uyuma büyük önem gösterirler.
AkrepGizemli ve çekici Akrep kadınının en sevdiği renk siyahtır. Kararsız olduğundan ve çok zor beğendiğinden alışverişte zorlanırlar. Ancak seçtiği giysiler hep dişiliğini ön plana çıkaran giysilerdir.

Yay
Dikkat çekmek ve beğenilmek isterler. Moda konusunda her zaman önde olmayı tercih ederler. Kırmızı ve yeşil gibi tüm renkleri giysilerinde taşımak isterler. Kıyafetleriyle adeta şov yaparlar. Ellerine geçen parayı kıyafete yatırmaktan asla çekinmezler.

Oğlak
Giysilerinde klasikliği ve modernliği aynı anda kullanmaktan büyük zevk duyarlar. Özellikle deri giysileri çok severler. Kahverengi vazgeçemedikleri tek renktir. Burçlarının en büyük özelliği ne istediklerini bilmeleridir. Alışverişte onlar için fiyat değil, kalite önemlidir.

Kova
Bu burcun kadınları için en önemli şey rahaat edebilmeleridir. Modadan çok kendi rahatlarını düşünürler. Onlar için önemli olan içinde sıkılmayacakları bir giysidir. Genellikle bol kıyafetleri tercih ederler. Alışverişte acelecidirler.

Balık
Bu burcun kadınlarının en önemli özelliği çok kararsız olmalarıdır. Ne giyeceklerine bir türlü karar veremezler. Parlak ve saten türü kumaşları tercih ederler. Spor giyimin yanı sıra, klasik giyimden de hoşlanırlar. Alışverişte başkalarının tavsiyelerinden çok kolay etkilenirler.

burçlara göre renkler

BEYAZ ; istikrarı, devamlılığı, masumiyeti ve saflığı simgeler. Bu yüzden üzerinde fazla şaibeler olanların, beyaz ağırlıklı kıyafetleri seçmelerinde yarar var. Beyaz giysiler sizin temiz olduğunuz imajını verir. Beyaz Kova burcunun rengidir.

KAHVERENGİ :gerçekçiliğin, plan ve sistemin rengidir. Kahverengi insanı hızlandırır. Bu yüzden fastfoodla iç mekanda kahverengi kullanır. Kahverengi toprak rengidir. Kıyafetlerde pek tercih edilmez, çünkü kahverengi giyen insanlar kalabalıkta dikkat çekmezler. İş görüşmelerinizde , profesyonel toplantılarda sakın kahverengi giymeyin. Kahverengi Boğa burcunun rengidir.

KIRMIZI: ise hareketli, kıpır kıpır insanlar için en ideal renktir. Bu renk canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu temsil eder. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. İştah açar. O yüzden dünyadaki gıda firmalarının çoğu logosunda kırmızıyı kullanır. Kırmızı tansiyonu yükseltir, kan akışını hızlandırır. Kırmızı Koç burcunun rengidir.

LACİVERT: sonsuzluğu ve otoriteyi temsil eder. İş adamlarının ve firmaların sıkça tercih ettiği bir renktir. Özellikle önemli iş görüşmelerinde tavsiye edilen bir renk tonudur. Lacivert giyen kişiler kendilerini çok daha karizmatik ve inandırıcı hissederler. Kozmik renk olarak kabul edilir, sonsuzluğu, otoriteyi ve verimliliği simgeler.O yüzden dünyadaki firmaların bir çoğu logolarında lacivert rengi kullanır. İnsanların üzerinde başarılı ve güçlü imajı bırakır. Lacivert Akrep burcunun rengidir.

MAVİ: en dinlendirici renktir. Mavi renk gökyüzünün ve geniş ufukların, denizin simgesidir.Mavi insanlar üzerinde yumuşaklık, sevecenlik tazelik gibi etkiler yaratır. Huzuru temsil eder ve sakinleştirir. Araplar mavinin kan akışını yavaşlattığına inanır, nazar boncuğu o yüzden mavidir. Batıda intiharları azaltmak için köprü ayaklarını maviye boyarlar. Duvarları mavi olan okullarda çocukların daha az yaramazlık yaptığı saptanmıştır. Mavi Yay burcunun rengidir.

MOR :dan daha iyi bir renk bulunamaz! Eskiden beri ihtişam ve lüksün son basamağı olarak düşünülür. Tarih , yüksek sınıfların, saray mensuplarının daima morla bezendiklerini kaydeder. Nevrotik duyguları açığa çıkardığından, insanların bilinçaltını korkuttuğu saptanmıştır. Mor İkizler burcunun rengidir.

PEMBE nin ifade ettikleri ise uyum, neşe, dişilik, sevecenlik, ilkbahar ve yeni açmış çiçeklerin kokusudur. Rahat hissettiren ve dinlendiren bir renktir. Bu yüzden bazı büyük mağazalar tezgahtarlarına pembe üniforma giydirir ki, müşteriler kendilerini rahat hissetsin diye. Pembe aynı zamanda çocuk rengidir. Pembe Oğlak burcunun rengidir.

SARI Sıcak ve Uyarıcı özellikleriyle SARI, insanları daha dinamik ve neşeli olmaya teşvik eder. Zeka , incelik ve pratiklikle ilgilidir. Toplumsal yaşamı ve birlikte çalışmayı yansıtan bir anlamı vardır. Geçiciliğin ve dikkat çekiciliğin sembolüdür. Dikkat çekiciliğinden dolayı dünyada taksiler sarıdır. Sarı ayrıca hüzün ve özlemin rengidir. Sonbaharın tüm hüzünlü güzelliğinde onun her rengini izlemek mümkündür. Sarı Aslan burcunun rengidir.

SİYAH, ağırbaşlılık ve ciddiyet ile özdeşleşmiştir. Siyah, gücü ve tutkuyu temsil eder. Hırsın da bir ifadesidir. Bizde ve Batı’da siyah, matemi simgelerken Japonya’da mutluluğun simgesidir. Fonda kullanıldığında karamsarlığı çağrıştırır. Işığı yok eder. Konsantrasyonu en çok getiren renktir. Einstein’in konsantre olabilmek için perdeleri siyah, gün ışığı olmayan bir odaya girip ve bu şekilde düşündüğü söylenir. Siyah Balık burcunun rengidir.

TURKUAZ la neşeli ve sakin duyguları aynı anda yaşamak mümkündür!

YEŞİL ise doğanın ve baharın rengidir, insanlar üzerindeki etkisi tartışılmaz.Güven ve huzur verir . Yaratıcılığı körükler, rahatlatıcı özelliği nedeniyle büyük lokanta ve mutfaklarda kullanılır.Yeşil alanlarda insanların daha az mide rahatsızlığı çektiği saptanmıştır.Ayrıca huzuru ve üretkenliği temsil eder. Güven ve rahatlık veren bir renktir. Yeşil tabiatta hakim olan bir renk olduğu için rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi de büyüktür. Yeşil rengin ağırlıklı kullanıldığı yerlerde üretkenlik artar… Yeşil Terazi burcunun rengidir.

burçlar ve favori saatleri

Favori saatleriniz
Koç: Sabaha karşı, yeni güne hazırlandığınızda...
Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri
İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında
Yengeç: Yağmurlu bir Cumartesi ideal.
Aslan: Bir partiye gitmek için evden çıkmadan önce.
Başak: İşten sonra evde.
Terazi: Uzun leziz bir öğlen yemeğinden sonra.
Akrep: Her an hatta şimdi.
Yay: Gecenin geç saatleri.
Oğlak: Hemen uykudan önce yapılacak son şey olarak.
Kova: Sabah kalkar kalkmaz.
Balık: İşe gitmek için evden ayrılmadan hemen önce.

gezegen konumları

GEZEGEN KONUMLARIBu harita anlık olarak gezegenlerin konumlarını gösterir. Ayrıca gezegenlerin hangi burçta olduğunu,gezegenlerin gerileme mi, ilerleme mi hareketi yaptığını da öğrenebilirsiniz.

çin astrolojisi

Çin yeni yılı geleneksel olarak 4 Şubat'ta başlar. Başlayan her yıl Çin astrolojisine göre Buddha'nın davetini kabul eden 12 hayvandan birini simgelemektedir.Çin astrolojisini batı astrolojisiyle karşılaştırdığımızda burçlar batı astrolojisinin aksine Güneş'in(Solar) değil Ay'ın(Lunar) etkisi altındadır.Tabiki çin astrolojisiyle söylenecekler bununla sınırlı değildir.Fakat burada çin burcunuzu bularak çin astrolojisine güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.
Şimdi Çin Burçlarına kısa bir göz atalım.
Fare
Fareler hırslı,etkileyici,akıllı ve bencildirler.Genellikle iş yaşantılarında başarılı olurlar.
Öküz
Öküzler dürüst,güvenilir ve kibardır.Sabırları ve çok çalışmaları onlara başarıyı getirir.
Kaplan
Kaplanların kararlı ve çoşkun,üstün bir yapıları vardır.Mevcut potansiyellerini beklenmedik durumlarda sergilerler
Tavşan
Tavşanlar genellikle cömert ve arkadaş canlısıdır. Yaşadıkları ortamda ilgi çekmeyi severler.
Ejderha
Ejderhaların Enerjik bir yapıları vardır.Hevesli ve kendine güvenen kişilerdir.
Yılan
Her zaman kontrol altında olmayı severler.Muhafazakar bir yapıları vardır.
At
Atların özgür,güvenilir ve güçlü bir yapıları vardır. Genelikle dürüst ve sadık kimselerdir.İyi bir politikacı yahut araştırmacı olabilirler.
Keçi
Çok sabırlı kişilerdir.Baskı altında kendilerini kontrol altında tutmayı iyi bilirler.Takım çalışmasının aranan kişiliklerindendir.
Maymun
Çin astrolojisine göre şanslı burçlardan biri de maymundur.Büyük bir mental enerjiyle doğarlar. Doğuştan çabuk öğrenme yetenekleri vardır.Üretken kişilerdir.
Horoz
Horozlar yürekli ve kahraman kişilerdir.Şarkı söylemeyi ve müzik dinlemeyi severler.Hayal güçleri çok gelişmiştir.
Köpek
Köpekler dürüst ve arkadaş canlısıdır.Çin astrolojisinin candan (samimi) burcu olarak tanımlanırlar.
Domuz
Domuzlar cömert ve toleranslıdır.Barışçıl ve faziletli yapıları ile sevilen kişilerdir.Genel amaçları insanlar içerisinde en iyisi olmaktır.

11 Mayıs 2011 Çarşamba

ÖNER DÖŞER SAĞLIK ASTROLOJISI 4. KISIM

ÖNER DÖŞER SAĞLIK ASTROLOJISI 3. KISIM

ÖNER DÖŞER SAĞLIK ASTROLOJISI 2. KISIM

ÖNER DÖŞER BİR ASTROLOG VE SAĞLIK ASTROLOJISINDEN BAHSEDİYOR

BURCUNUZU HANGİ ÜNLÜYLE PAYLAŞIYORSUNUZ?

MUNECCIM.COM

AKTİF,PASİF,ALICI-VERİCİ BURÇLAR

Alıcı-Verici Burçlar
ALICI BURÇLAR

Bu gruptaki burçlar kendine dönük bireyseldir.

BOĞA - İKİZLER - YENGEÇ - ASLAN - BAŞAK - TERAZİ


VERİCİ BURÇLAR
Bu gruptaki burçlar yüksek frekanslı, aksiyonel olup, topluma dönüktür.

AKREP - YAY - OĞLAK - KOVA - BALIK - KOÇ



Pasif Burçlar

BOĞA - YENGEÇ - BAŞAK - AKREP - OĞLAK - BALIK


İçe dönük, toplayıcı ve üretkendirler. Ağır canlı ve daha sabırlıdırlar Dişlerini tırnaklarına takıp çok çabalamadan da pek çok şeyi elde ederler. Bazı şeyleri tesadüfen elde ederler. Olayların üzerine gitmezler, olaylar onların ayağına gelir. Duygusallıkları akılcılıklarından daha ağır basar. Dışa pek açılmazlar.

Önce almadan, vermeyi pek düşünmezler. Aldıklarının karşılığını vermekle yetinirler. Rahat ve düzenlerinin bozulmasını istemezler. Kendileri ve ancak çok sevdikleri birkaç kişi için ama kendi kuralları içinde biraz verici olabilirler.

Maddi şeyler bu ellerde genellikle çoğalır. İçe dönük oldukları için ne düşündükleri, ne yapacakları sırdır. Yaratıcı oldukları pek söylenemez ama pratiktirler.
Aktif Burçlar

KOÇ - İKİZLER - ASLAN - TERAZİ - YAY - KOVA


Dışa dönük, yaratıcı, hareketli olurlar. Sabırsızdırlar, hemen harekete geçmek isterler. Daima bir şeyler meydana getirmeli, bir aktivite içinde bulunmalıdırlar. Bu çalışmaları kendilerine dönük olmaktan ziyade, insanlık için bir şekilde yararlı olabilecek ve hayatı kolaylaştıracak amaçlara yöneliktir.

Duygusallıktan ziyade akılcıdırlar. Hedeflerine ulaşmak için daima çalışmaları gerekir.
Olaylar onlara gelmez, onlar olayların üzerine giderler. Canlılıkları, heyecanlı oluşları ortalığın karışmasına da sebep olabilir. Verici ve cömerttirler. Birileri için bir şeyler yapabilmek isterler.

KARAKTER TAHLİLİ VE BURÇLAR ACABA ALAKALI MI?

SABİT VE DEĞİŞKEN BURÇLAR???

Sabit Burçlar

BOĞA - ASLAN - AKREP - KOVA

Bu gruptaki burçların etkisiyle programlanmış beyinler kararlı, ne istediğini bilen kişilerdir. Karar verdikleri, yapmak istedikleri şeyden vazgeçmezler. Her türlü olanağı kullanırlar.

Ayaklarını sağlam yere basarlar. Alanları olan konuda yüzeysel kalmaz, derinliklere dalarlar. Çevrelerine faydalı olabilecek şeyler ortaya koymak isterler. Toplumların devamlılığı için bu grup insanlara ihtiyaç vardır. Bunlar toplumların temel taşlarıdır
  
Değişken Burçlar

İKİZLER - BAŞAK - YAY - BALIK

Bu gruptaki burçlardan etki almış beyinler, daima değişmeye açıktırlar. Rutin ve biteviye gitmekten asla hoşlanmazlar

Yenilik ve değişiklik hareket demektir. Bu hareketliliği getirecek aktif ve yaratıcı zekaya sahiptirler. Toplumların çağ dışı kalmamaları için bu beyinlere ihtiyaç vardır

PEKİ ÖNCÜ GRUPLAR NEDİR?

Öncü Burçlar

KOÇ - YENGEÇ - TERAZİ - OĞLAK

Koç Burcu İlkbahar mevsiminin; Yengeç Burcu Yaz; Terazi Burcu Sonbaharın ve Oğlak Burcu da Kış mevsiminin öncülüğünü yapar. Bu Burçlardan etki almış beyinlerde, genellikle her hangi bir şeyi ilk başlatan kişi olurlar.

Bu öncülük, büyük bir toplulukta, aile içinde, belli bir grupta veya birkaç kişi arasında da olabilir. Başkalarından çekinmez, ne diyeceklerini düşünmez, kendi prensipleri doğrultusunda hareket ederler. Toplumların ilerleyebilmesi için bu gruptan kişilere ihtiyaç vardır.

su grubu burçları


Su Grubu Burçlar

YENGEÇ - AKREP -BALIK

Su grubunun ortak özellikleri içinde en önemlisi duygusallıktır. Hassas, çabuk değişen, içe dönük kimselerdir. Bir de, doğal ihtiyaçları ağır basar. Yani yemeye, içmeye, rahat etmeye düşkündürler. Susmayı da pek başaramazlar.

Duygularını kontrol edememe ve haksızlığa uğradıklarını düşünmeleri yüzünden öfkeli ve kırıcı olurlar. Küsme, somurtma ve kıskançlıkları vardır.

Merhametli ve yardımsever olurlar. Başkalarının ihtiyaçlarını hisseder ve yardım ederler. Sezgi yönleri çok kuvvetlidir. Mistik, felsefi, dini konulara yatkındırlar. Akıl ve mantıktan ziyade hayal dünyalarının zenginliği, sezgileri ve hissettikleri doğrultusunda yaşarlar.

toprak grubu burçlar



Toprak Grubu Burçlar : Boğa, Başak ve Oğlaktır.biçim verir, altyapı kurar ve meydana getirir. Zodyak'ın üreticileridir ve olayları gerçekleştirirler. Kendilerinin ya da yakınlarının rüyalarını gerçekleştirirler. Çizim yapmaktan bütçe çıkarmaya, iş programından, iş akışına ve zamanında bitirmeye kadar bir işin tüm evrelerini iyi kavrar ve yaparlar. Kendilerini yaptıkları işe adayan, sorumluluk sahibi kişilerdir. Başarılarının büyük bir bölümünü pratik olmalarına ve ellerindeki kaynakları iyi kullanmalarına borçludurlar. Gerçekçidirler ve kavrama yetenekleri gelişmiştir. Son derece dakiktirler ve zamanlamaları iyidir. Sadık, sabırlı ve dengelidirler. Tedbirli, tutucu bir kişiliğe sahip oldukları için ani kararlar vermez, adımlarını düşünerek atarlar. Bu sayede para, zaman ve enerjilerini boşa harcamazlar. Uzun vadeli planlar yaparlar. Son derece hırslı, kararlı oluşları ve kuvvetli iradeleri ile istedikleri konularda çok başarılı olurlar.

Ateş grubu burçlar

Ateş Grubu Burçlar : Koç, Aslan ve Yaydır


   Ateş grubu burçları çok canlı ve güçlüdürler bir yapıya sahiptirler. Yaratıcı, hevesli ve enerjik olurlar .Yeni fikir ve kavramlarla oynamayı sevdikleri için her konuda yeni akımlar getirebilirler. Doğuştan liderdirler, güçlü karizmaları ve  ışıltılı karakterleri ile insanları kendilerine çekerler. Yüksek idealleri, geniş görüş açıları, tutkuları ve "herşeyi yapabilirim" iddiaları ile ilham verici ve etkileyicidirler.

10 Mayıs 2011 Salı

     Hava burçları düşünce alışverişi ve haberleşmeyi yönetir. Bunlar en entellektüel ve akıllı burçlardır. Meraklı, hareketli hava burçları devamlı yeni fikirlere açtırlar. Akılcı, çok yönlü, konuşkan, hızlı ve uyanık tiplerdir. Tatlılıkları ile her istediklerini yaptırmayı, becerileri ile de zor durumların üstesinden gelmeyi iyi bilirler. Bilgi toplamayı ve yaymayı seven sosyal kişilerdir. Hava burçları Zodyak'ın bilgi işlemcileridir. Bütün burçlar içinde en az duygusal olan ve en tarafsız burçlardır. Doğruya ve gerçeğe çok önem verirler.

PEKİ HAVA GRUBU BURÇLARI HANGİ ORTAK ÖZELLİKLERE SAHİP?

HAVA GRUBU BURÇLAR NELERDİR?

 HAVA BURÇLARI: İKİZLER, TERAZİ ve KOVA

BURÇ UYUMLARI VE İLİŞKİLER BARIŞ ÖZ KIRIŞ'TAN DİNLİYORUZ....

BABANIZ HANGİ BURÇ???


Babanız Koç Burcu ise;
Yeni başlangıçlarınızda destekleyicidir. Size cesaret aşılar.
Gereksiz işlerle zaman kaybetmenizi istemez.
İyi düşün iyi şeyler olsun diyerek sizi motive eder.
Herhangi bir eylemde başarısız olduğunuzda tekrar denemenizi ister.
Düştüğünüzde nasıl kalkacağınızı sert bir şekilde öğretir.
Sabırsızdır, Söylediği şeyleri hemen uygulamanızı ister. Çabuk sıkılır fakat bir şeyi kafasına takmışsa elinden hiçbir şey kurtulmaz.
Sizin varlığınız onun için güç ve değişim demektir.
Öncü bir babadır. Kimsenin yönlendirmesiyle hareket etmez.
Onun çocuğu olmak, cesaretin, yılmazlığın ve ateşliliğin öğrenilmesi demektir.
Aktif bir babadır. Onun dediklerinizi uygulamanızdan büyük zevk duyar.
Sizi içtenlikle sever. Fakat bunu sözlerle değil, sizin arkanızda durarak belli eder.
Cesur babanız son derece dürüst bir adamdır. Sizden de bunu bekler.


Hiç kimseye ve hiçbir nedene bağlı kalmayan, tek başına ayaklarının üstünde durmasını bilen bir babadır.
Teknolojik gelişmelerden hoşlanır. Bu yöndeki yenilikleri iyi takip eder.
Dingindir. Ayakları yere sağlam basmak ister. Çünkü ailesi onun için son derece değerlidir.
Durağan bir hayat içinde sizi besler, ihtiyaçlarınızı karşıladığı sürece mutludur.
Tutumludur. Büyük bir olasılıkla sizden de bunu bekleyecektir.
İhtiyaçlarınızı sizden önce bilir ve bunlar gerekliyse para harcamaktan hiç çekinmez. Fakat gereksiz bir şey istiyorsanız, ne kadar diretseniz de duymazlıktan gelir.
Size, kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Korur ve güçlendirir.
Duygusal değişimleri azdır. Yani sizi şaşırtmaz.
Bulunduğu yerde kökleşme vardır. Yani aile kavramına önem verir. Yavrusunun huzur içinde büyümesini sağlar.
Öyle özel bir babadır ki, onunla büyürken dinlenir, huzur bulursunuz. Hayatın anlamını ve önemini onunla öğrenmenin zevkine varabilirsiniz.
Sıcak kalpli ve sevgi dolu olan babanız, yeri geldiğinde ısrarcı olabilir. Çünkü o, sizin geçtiğiniz yollardan daha önce geçtiği için sizi korumak istemektedir.
Sessizliği sever. Onunla yaşarken evin içinde kasırgalar esmez, güvenli bir limanda olduğunuzu bilirsiniz.
Dokunduğu, uzanabildiği, sahip olduğu herşeyi seven Boğa babanız, sizi kendi gerçeği olarak gördüğü için daha fazla önemser.
Emniyet duygusu onun için çok önemlidir. Başınıza en ufak bir şey gelmemesi için her türlü önlemi almaya çalışır.
Sahibi olduğu herşeye son derece bağlıdır.
Ona bir hata yapma hakkınız vardır. Lakin aynı hatayı ikinci kez yaptığınızda sizi affetmesi, size güvenmesi çok zaman alabilir.
Size verdiği her sözü mutlaka yerine getirir. Yani sözü gerçek bir teminattır.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.

Babanız İkizler burcu ise:

Tez canlı bir babadır. Aktiftir ve çabucak harekete geçebilir. Sizi de aynı şekilde büyütmek ister. İsteklerinizi nasıl ele geçirebileceğinizi size öğretebilir.
Bir yerde onu tutmak zordur. Onu izlemek çok keyiflidir. Sürekli bir şeyler anlatır durur.
Kıvrak zekalıdır. Bir çocuk gibi telaşlı, bir çocuk kadar hareketlidir.
Bildiklerini, öğrendiklerini sizinle paylaşmaktan müthiş keyif alır.
Bilgi dağarcığınızı yenileyen, size her gün hayatında olanları anlatan babanız son derece renkli bir kişiliktir.
Dışarıyla temas etmenizi, öğrendiğiniz herşeyi onunla paylaşmanızı, sosyal hayatınız olmasını isteyen babanızın asıl isteği sizin arkadaşınız olmaktır. Çünkü o iletişimcidir.
Olaylar üzerinde fazla durmaz. Bir şeye sinirlendiyse saatlerce o konuda konuşur, konuşur ve konuşur. Ama öfkesi can yakmaz. Böyle zamanlarda susup dinlemeniz halinde herşey yoluna girer. Sakın karşılık vermeyin. Çünkü bu iki misli konuşacağı anlamına gelebilir.
.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Yengeç burcu ise:
Evinde ailesiyle birlikte olmak onun için mutlulukların en büyüğüdür.
Çocuğuyla olan ilişkisini herşeyden çok önemser.
Onun en önemli özelliği duygularıdır. Onu ne kadar çok sevdiğinizi duymak, bilmek ve hissetmek isteyecektir.
O da aynı şekilde size olan sevgisinden sık sık söz ederek öneminizi her zaman vurgulayacaktır. Yaşamın her ayrıntısını hissetmeniz için destekleyecek, yaşadığınız evde  size ait özel bir köşe hazırlamak için didinecek,   sizi aşırı şekilde sahiplenerek koruyacak ve kollayacaktır.
Onun istediği gelecekte rahat etmeniz için duygusal dünyanızı güçlü kılacak sevgiyi sunmak ve yuvanızda huzur içinde mutlu olmanızı görmektir.
Size iyi bir yuvanın tiyolarını gayet iyi öğretebilir.
Samimi ve iyi niyetlidir. Sizin çektiğiniz acıları aynen yüreğinde hisseder.
Babanızın çekingen biri olduğunu sakın düşünmeyin. Çünkü o görüntünün altında muhteşem güçlü bir adam yatar. Her zorluğun üstesinden mutlaka gelir.
Babanıza bir sorun. Eminiz ki, siz bebekken nefes alış verişlerinizi dinlemek için yatağınızın kenarında kimbilir kaç gece sabahlamıştır. İşte böylesine duyarlı ve böylesine düşkün bir babadır.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Aslan burcu ise:
Burçlar kuşağının yavrusu için canını feda etmeye hazır babalarından birisine sahipsiniz.
Ne mutlu size diyerek başlamak istiyorum.
Yaratıcı, sanatçı, kültürlü, verici ve cömert bir babadır.
Sizi hem heyecanlandırır hem güldürür, yüreklendirir ve onurlandırır. Böylesine çok özelliği kendinde barındırır.
İçindeki gençlik ateşi hiç bitmez. Yani nesil farkı diye bir zorluk yaşamazsınız.
O herkes gibi olmak istemez. Sizin de olmanızı beklemez. Önce kendiniz olmanızı ister ve bunun için çabalar.
Birilerinin dikkatini çekmenizden,  muazzam zevk alır. Hele, sizin kızınız-oğlunuz bir tane dediler mi, zevkten dört köşe olur.


Babanız yuvanızın neşe kaynağıdır. Daima kendini gösterecek bir söz veya davranışta bulunur. Hele ilgi gösterdiniz mi, müthiş zevklenir.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Başak burcu ise:
Düzenli, üretimden yana, güçlü zekaya sahip, zihinsel açıdan sürekli düşünceli bir babaya sahip olduğunuzu biliniz.
Sizin için neyin değerli neyin değersiz olduğunu bilir ve ona göre ayarlamalarda bulunur.
Gözünüz mü yaşardı, hasta mısınız,  ya üşüyorsanız veya sizi birileri üzüyorsa. İşte bütün bunları kafasına takar ve size bir şey olmaması için sürekli önemler alır.
Titizdir. Her yaptığınızı inceler, ne kadar doğru olup olmadığını kontrol eder.
Genç bir kız-erkek olsanız da, ona göre siz daha küçük sevimli bir bebeksinizdir.  Bu yüzden dikkatli olmanız, düzenli yaşamanız, ona danışmadan kararlar almamanız gerektiğini söyler.
Giyimine düşkün olan babanız, inanılmaz düzenlidir. Aynı titizliği sizin de göstermeniz gerektiğini düşünür.
Seçkin zevkleri vardır. Bu nedenle arkadaşlarınızdan tutun da, yediklerinize kadar analiz edebilir.
Eleştiricidir. Fakat bunu, sizi mükemmel görmek istediği için yapar.
İster ilk okulda okuyun, ister yüksek eğitim görün veya evlenip iş sahibi olun farketmez. O daima sizi incelemeye, kusurlarınızı söylemeye çalışır. Başarılı  olduğunuzda ise, daha da başarılı olabilirsin diyerek sizi teşvik etmeye çalışır.
Babanız Terazi burcu ise:
Burçlar kuşağının en yakışıklı babalarından birisine sahip olduğunuzu biliniz. Genç bir kızsanız annenizi, genç bir delikanlıysanız bizzat kendisini kıskanmanız mümkündür.
Güzel, bakımlı, çekici, hoş, nazik biri olmanız için daha küçük yaşlarda size öğretilerde bulunabilir.
Başkalarının sizin hakkınızda söylediklerini dikkatle dinler ve önemser. Ve edindiği bilgiler doğrultusunda sizi karşına alarak konuşabilir.
Sizinle hep işbirliği halindedir. Kötü veya iyi bir şey yaptığınızda yanınızda olmaya çalışır.
Onunla gurur duymanızı ister, aynı şekilde o da sizinle gurur duymak ister.
Dikkatinizi çekmekten çok hoşlanır. Onunla ilgilenmenizden müthiş keyif alır.
Aldığınız en ufak bir hediyeyi, ömrünün sonuna kadar saklar.
Küçüklüğünüzü filme çekmek, fotoğraflarınızı arşivlemekte üstüne yoktur.
En güzel ve en son moda kıyafetler giymeniz için bütçesini zorlayabilir.
Popüler bir babadır.
Babanız Akrep burcu ise:
babanızın özellikleriYeteneklerinizi ortaya çıkarmada üstüne yoktur. Sizi desteklemekten müthiş keyif bir alan babanız olduğunu söyleyebilirim.
Tutkulu bir babadır. Size duyduğu sevginin temelinde inanılmaz bir güç yatar.
Elindeki tüm imkanları sizin için seferber edebilir.
Fiziksel anlamda son derece güçlüdür. Duruşuyla girdiği her yerde ilgi uyandırır. Bu ise sizin için gurur kaynağıdır.
Sizi herşeyden kıskanır. Bir başkasının babasını övmeniz onu çok üzebilir.
Sizinle fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak bütünleşmek ister.
Sizin üzerinizde hakimiyet kurabilir, onu mutlaka dinlemeniz gerektiğini düşünür.
İletişimi sözel açıdan gülümseme, hayır anlamında kaşını kaldırma, olur yanıtı için başını sallama şeklinde olabilir. Yani babanız pek konuşkan değildir.
Kendine ait bilgileri size pek söylemez. Onu anlamak bu nedenle zor olabilir.
Bazen kendi yalnızlığına çekildiği olur. Böyle zamanlarda rahatsız etmenizden hoşlanmaz.
Derin acılarınıza parmak basar. Amacı acınızı unutmamanız ve bir daha yanlış yapmamanızdır.Eller diyeceğine ben çocuğuma önce söyleyeyim. Başkaları üzeceğine ben üzeyim ki hayatı öğrensin, dışarıda zorluk çekmesin diye düşünür.

Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Yay burcu ise,
babanızın özellikleriHem derin düşünceli hem gezgindir. Yerinde duramayan, yaşlansa bile genç görünen sportif bir babadır.
O iyi bir öğretmendir. Sizi yetiştirmekten, size bir şey öğretmekten inanılmaz mutluluk duyar.
Sizin geleceğiniz için durmadan yılmadan çalışabilir. Genelde evinden uzaklardadır.  O yüzden de size fazlasıyla düşkündür.
Daha geniş, ilerici düşünmeniz için teşvik eder. Bütün bildiklerini sizinle paylaşır. Öğretmekten zevk alır.
İnancınızın yükselmesi ve kendinize olan güven duygunuzun perçinlenmesi adına size ömür boyu destek olabilir.

Başkalarının gözünde küçük düşmenizden, zayıf kalmanızdan hoşlanmaz.
İdealisttir. Eğer kafasına bir şey takmışsa,gerçekleştirene kadar ucunu bırakmaz.
Sizi bir evlat olarak, yanıltmaktan, düş kırıklığına uğratmaktan çekinir.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Oğlak burcu ise:
Ciddi, özgüvenli ve kontrollü olan babanız çoğunlukla bir işkoliktir. Başarılı olma arzusu fazlasıyla yoğundur. Güçsüzlüğünüz onu gerginleştirebilir.
babanızın özellikleriSize iş sahibi olmanızda, hayatı düzgün sınırlar içinde yaşamanızda destek verir. Disiplinli bir öğretmen gibidir. Yeri geldiğinde kulağınızı çekebilir. Amacı hayatı öğrenmenizdir.
Oto kontrolü yüksektir. İçsel saygınlığı yoğundur. Ekmeğini taştan çıkarır.
Duygularını ve davranışlarını keskin bir çizgiyle ayırır. Güvence  ihtiyacı yüzünden daha çok çalışır. Aynı şekilde davranmanızı isteyebilir.
Mesafeli, kapalı, donuk, soğuk olabilir. Özellikle onu kızdırdığınızda ve yanlış girişimlerde bulunduğunuzda.
Ciddi duran babanızın içinde aşırı duyarlı bir adam yatar. Duygularını belli etmekten hoşlanmaz. Vakur bir havası vardır.
Genelde sınırlarını açıkça belirler. Başkalarına güvenmekte aşırı temkinlidir. Sevgisini ve duygularını azar azar verir, geriye çeker ve denetim altında tutar. Bunun nedeni şımarmamanız içindir.


Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.
Babanız Kova burcu ise:
Yaratıcı, bireysel, mantıklı, yenilikçi, orijinal bir babaya sahipsiniz. Bu kadar özellik çoğu insanda yoktur. Bu nedenle şanslısınız.
İhtiyaçlarınız söz konusu olduğunda, uzaklara giderek çalışabilir. Amacı size iyi bir gelecek hazırlamaktır.
Sizinle her konuda kontak kurabilir. Sizi bağnaz düşüncelerden, çerçevelemelerden uzak tutarak yetiştirebilir.
Yeteneklerinizi ortaya koyabilmenizde destekler. Arkadaşınız olmaya çalışır.
Özgürlüğünüze önem verir. Kendi kararlarınızı vermenizi ister ve sizi her konuda destekleyebilir.

Sosyal organizasyonlara katılmanızı ister. Bir özelliğinizle toplum içinde tanınmanız onu gururlandırır.
Sırdaşınızdır. Size ait herşeyi özenle saklar.
Eğer başınız sıkışıksa veya bir sorununuz varsa kolayca tedirgin olur. Mutlaka bir çözüm yolu bularak sizi probleminizden kurtarmaya çalışır.
Size balık tutmayı öğretir. Yani hazıra alışmamanızı, kendi başınızın çaresine bakmanızı öğretir.
Tüm babaların bu özel gününü kutluyor. Sağlıklı, mutlu ve yavrularınızla beraber bir ömür diliyorum.

Babanız Balık burcu ise:

babanızın özellikleriRomantik, yumuşak duygulu, sizi sevmekten asla bıkmayan, gözlerinizin içine sevgiyle bakan, hassas bir babaya sahip olduğunuzu biliniz. O son derece özel bir adamdır.
Tırnağınızın ucuna zarar gelse inanılmaz büyük bir acı duyar. Her ne kadar belli etmese de, gözünde yaşlar hazırdır.
O, yaşamı aşk, keder, yalnızlık veya tüm duygularını sanatsal bir şekilde ortaya koyarak ifade etmeye çalışır.
Gerçek dünyanın kavgalarından, savaşlarından, karmaşasından ziyade kendi dünyasındaki güzellikleri size sunarak yetiştirmeye çalışır.

Hassastır ve sezgileri güçlüdür. Sizin her türlü sıkıntınızı hisseder, sezinler  siz  üzgünseniz  üzülür, neşeliyseniz  güler.
Sizi dünyanın tüm kötülüklerinden korumayı ister. Sizin içinizdeki yeteneklerin farkındadır. Bu doğrultuda sizi yönlendirmeye çalışır.
Sevilmemekten korkar. Değerli bulunmamaktan ödü kopar. Tek bir sözünüzle baba olmanın gururunu yaşar fakat ters bir davranışınızla kolayca kırılganlaşır.
yuvasının güvenliği ve sıcaklığı değerlidir.ivilliga.com

MESLEĞİM NE????

Güneş.......................................Aslan burcu
Reklam, oyunculuk, yöneticilik, maliye ve maliyecilik, şeflik, kürkçülük, borsa spekülatörlüğü, hükümet ve kamu memurluğu, avukatlık, politika, başkanlık, başbakanlık, prenslik, yarış atları ahırı sahipleri, borsacılık ve halkla ilişkiler.

Ay.............................................Yengeç
Doktorluk, hemşirelik, anaokulu öğretmenliği, psikologluk, müzisyenlik, sanat tarihçiliği, artistik uğraşlar, oyunculuk, şairlik, aile, topluluk, vatanla ilgili görevler, cemiyet faaliyetleri, doktorluk, yazarlık, her türlü bakıcılık işleri, mahalli yönetimler
Merkür....................................Başak, İkizler
Muhasebecilik, reklam yazarlığı, temsilcilikler, hayvan eğiticiliği, vekillik, müfettişlik, arı bakıcıları, biyografi yazarlığı, yayın teknisyenleri, komisyonculuk, kimyagerlik, ofis memurluğu, diyetisyenlik, Dj’lik, doktorluk, editörlük, işverenler(genel olarak), dedektiflik, çevirmenlik, kütüphanecilik, dil bilimciliği, matematik, sağlık teknisyenliği, gözlükçülük, hatiplik, matbaacılık, düzeltmenlik, konuşmacılar, öğrencilik, demiryolları ile ilgili işler, bilim adamları, istatistik, okutmanlık, öğretmenlik, bilet satışı, vantriloklar, yazarlık, yayıncılık, iletişim ve medya.

Venüs.......................................Terazi, Boğa
Amatörler, mimarlık, sanat galericiliği, sanatçılar, ortaklıklar, bankacılar, güzellik uzmanları, hükümet kurma, şekerleme üreticileri, giysi tasarımcılığı, dansçılar, moda, bahçıvanlık, kuaförlük, şapka imalatçıları, otel sahipleri, jüri, limuzinciler, pazarlama, moteller, aracılar, patronlar, müzik ve müzisyenler, şairlik, restoran işletmeciliği, güvenlik, sosyal hizmetler, peruk yapımı.

Mars........................................Koç
Ordular ve askeri güçler, atletler, berberler, nalbantlık, kaçakçılık, kasaplar, marangozluk, hayır kuruluşları, Kimyagerlik, inşaat işçiliği, savunucular, dişçilik, dolandırıcılık, yangın ve itfaiyeciler, silah üreticiliği, çilingir, ormancılar, makinistlik, tamircilik, imalat, metal işçileri, vurguncular, cerrahlar ve güreşçiler.
Jüpiter....................................YayDanışmanlık, elçilik, okçuluk, vergi tahakkuk memurluğu, avukatlık, müfettişlik, borsacılık, tenkit, hayır kurumları, davacı olma ve davacılar, şirket hukuku, yöneticilik, doktorluk, dolandırıcılık, maliyecilik, varisler, at binicileri ve eğiticileri, jokeyler, jüri üyeleri, hakimler, kanun koyucular, bakanlar, pasaport işleri, eczacılık, vaizler, profesörlük, psikologluk, madde ve ürünlerin bileşimini analiz ederek topluma hizmet veren kimyagerler, rejimler, sosyal kulüpler, senato ve senatörler, şeriflik, gemiler ve nakliyat, mağazacılık ve kişisel gelişim.
Satürn....................................OğlakTarım, arkeoloji, mimarlık ve mimarlar, icra memurluğu, iflas, alıcılar, marangozluk, halıcılık, sığır yetiştiriciliği, mezarlık görevlileri, sivil mühendisler, kimyagerlik, müteahhitlik, borçlular, yaşlılar, çiftlik ve çiftçilik, suçlular, cenaze işleri, bahçıvanlık, jeologluk, madeni eşya imalatçılığı, tarihçiler, matematikçiler, madencilik, ipotek, ölü gömme işi, organizatörlük, kağıt imalatçıları, su tesisatçılığı, tamircilik, gümrük muayene memurluğu, terzilik, muhafızlık ve kol saati üreticiliği.
Uranüs..................................Kova
Havacılık, astrologlar, tahrikçiler, uçak mühendisliği ve pilotluk, otomobil imalatı, yayımcılık, saat üreticiliği ve tamirciliği, bilgisayarcılık, elektrikçiler, azat ediciler, kaçaklar, benzin istasyonu sahipleri, hidroelektrik gücü, icatlar ve mucitler, fotoğrafçılık, radyoloji, aniden meydana gelen olaylar, teknik yazarlar.

Neptün.................................Balık

Aktör ve aktrisler, barmenler, şantaj, rüşvetçilik, kimya mühendisliği, dolandırıcılık, dedektiflik, şoförlük, eczacılık, sahtekarlık, cam eşya fabrikaları, soruşturmacılar, sihirbazlık, denizcilik, fotoğrafçılık, okyanus bilimcileri, seyahat yerleri, gemiler ve gemicilik, deniz yolculuğu, sosyal yardım kurumları ve şarap tüccarlığı.

Pluto...................................Akrep
Atomik enerji, adli ve idari işler, politikacılar, tarım işleri dedektiflik, diktatörülük, çete liderleri, global savaşlar, tetikçiler, büyücüler, petrol, araştırma, terapistler, spekülatörler, borsacılar.