burç dünyasına hoşgeldiniz

BURÇLARA DAİR HERŞEY

16 Mayıs 2011 Pazartesi

burcuna göre arkadaşına hediye al

Koç Kadını
Koç burcu vücutta başı yönetir. Koç kadınına saçları için hoş aksesuarlar, şapka veya bere alabilirsiniz. Güzellik salonundan makyaj veya yüz bakımı yaptırması için hediye çeki verebilirsiniz. Makyaj ve cilt bakım ürünlerine bayılacaktır.

Heyecan duygusunu tatmin etmesi için yarış bisikleti ya da roller-blade, paten alabilirsiniz; hızlı sporlardan büyük zevk alır. İyi bir poker oyuncusu olabilir; iskambil kağıtları hoşuna gidecektir. Büyük ve gerçek doğa olaylarının yer aldığı, örneğin kasırga ya da hortumla ilgili belgesel film video kaset ya da DVD alabilirsiniz.

Koç ErkeğiKoç burcu kesici aletler, demir ve ateşi yöneten ateş burcudur. Koç erkeğine şık bir çakı, bıçak ile sürpriz yapabilirsiniz. Koç insanı her zaman yeni işler peşinde olduğu için deri bir evrak çantası veya hesap makinasına ihtiyaç duyabilir. Ofisi için kaktüs hediye edebilirsiniz –dikenler Koç tarafından yönetilir.

Boğa Erkeği

Duyumsal Boğa erkeğine çikolataya batırılmış bir sepet çilek ya da lüks bir otelin masaj salonundan bir günlük hediye çeki gönderin. Venüs tarafından yönetilen Boğa konserlere gitmeye bayılır; klasik, caz, opera veya rock konser biletleri iyi birer hediye olacaktır

Boğa Kadını

Venüs tarafından yönetilen Boğa kadını parfüme hiçbir zaman doymaz; ona rahatlıkla parfüm hediye edebilirsiniz. Güzel kokulu vücut losyonları ve pudra seti alabilirsiniz. Bir sepet dolusu menekşe veya kristal bir vazo içinde leylaklar gönderebilirsiniz. Mutfağı için minik sepetler içinde yetiştirebileceği ve yemeklerde kullanabileceği otlar hazırlayabilirsiniz. Fidanlık veya çiçekçiden hediye çeki ya da aylık üyelik alabilirsiniz. Güzellik salonundan bir günlük hediye çeki onu çok memnun edecektir

İkizler Kadını İkizler kadını sürekli haberleşmek ister; ona şık bir kalem seti ya da cep telefonu, faks, bilgisayar gibi insanlarla sürekli iletişim içinde olmasını sağlayan şeylere bayılır.

İkizler kadını yeni aksesuarlarla dış görüntüsünü değiştirmeyi sever; ona takı ve küçük bir deri sırt çantası alabilirsiniz. Sık seyahat ettiği için yeni bir bavula her zaman ihtiyacı olabilir. Tekerlekli bir bavul ya da hafta sonu seyahatlerinde kullanacağı zarif bir çanta çok işine yarayacaktır

İkizler Erkeğiİkizler okumayı çok sever; yeni çıkan çok satan kitaplardan hediye edebilirsiniz. İkizler seyahat burcu olduğu için seyahat çantası veya deri bir tuvalet çantası alabilirsiniz. Herhangi bir yere gidebileceği uçak biletine bayılacaktır.
Yengeç Kadını  Duygusal Yengeç kadını ona alacağınız bir şiir kitabına bayılacaktır. Daha da iyisi parşomen kağıt üzerine dolmakalem ile bir şiir yazıp veya kopya edip hediye ederseniz, hayatının sonuna kadar saklayacaktır. İnci ve gümüş bu burç tarafından yönetilir ve her ikisi de onun narin ve şeffaf cildinde harika durur. İnci alacaksanız alabileceğiniz en kaliteli doğal incileri almalısınız.
Yengeç Erkeği   Yengeç erkeğine profesyonel bir fotoğrafçıda çekilen siyah-beyaz fotoğrafınızı gümüş bir çerçeve içinde hediye edebilirsiniz. Fotoğraf albümü de hoşuna gidecektir, Yengeç erkeği tahmin ettiğinizden çok daha duygusaldır.
Aslan KadınıOna ne alırsanız alın, paranızın yettiği en sofistike ve en iyi hediyeyi almalısınız. Siyah bir gece elbisesi ya da dore örgü bir bluz alabilirsiniz.  Kostümlü şık bir baloya iki bilet tam ona göre bir hediye olacaktır. Aslan kadınına iki düzine kırmızı gül yollayın. Şık ambalajı ile ithal bir kutu çikolata ya da bir sepet dolusu ithal peynir, çay, reçel ve kurabiye kombinasyonu hoşuna gidecektir
Aslan  ErkeğiAslan burcu için anahtar sözcük lükstür. Bol miktarda taze havyar ile onu çok memnun edebilirsiniz. En iyi restoranlardan birinde yer ayırtarak ona sürpriz yapabilirsiniz. İmkanınız varsa üç-dört saatliğine bir limuzin kiralar veya helikopter turuna çıkarabilirseniz zevkten çıldırabilir.
Başak KadınıBaşak kadını elleriyle çalışmaktan zevk alır. Ona bir aylık piyano dersi ya da pek çok özelliği olan portatif bir dikiş makinası alabilirsiniz.

Ofisinde uzun saatler geçirdiği için çalışma masası için özgün bir aksesuar iyi bir seçimdir. Bilgisayarı yoksa, ya da yenilemeyi düşünüyorsa, bilgisayar mükemmel bir hediye olacaktır. Başak iletişimci bir burç olduğundan sanal ortam tam ona göredir. Onun için bir senelik İnternet aboneliği satın alabilirsiniz. Formunu korumayı seven Başak kadınına bir spor klubünden özel bir çalıştırıcı ile on saatlik ders sağlayabilirsiniz. Evinde spor yapması için alacağınız bir kondisyon aleti de çok işine yarayacaktır
.

Başak ErkeğiBaşak çok üretken bir burçtur. Başak erkeğine bir dizüstü bilgisayar hediye edin ki, her an ve her yerde çalışmasına devam edebilsin. Merkür tarafından yönetilen Başak insanının sürekli haberleşmesi gerekir. Her yerden faks çekebileceği ve email gönderebileceği dizüstü bilgisayarı alabilirseniz ofisteki işlerini kontrol ederken aynı anda haberleşmeyi sürdürecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder