burç dünyasına hoşgeldiniz

BURÇLARA DAİR HERŞEY

11 Mayıs 2011 Çarşamba

AKTİF,PASİF,ALICI-VERİCİ BURÇLAR

Alıcı-Verici Burçlar
ALICI BURÇLAR

Bu gruptaki burçlar kendine dönük bireyseldir.

BOĞA - İKİZLER - YENGEÇ - ASLAN - BAŞAK - TERAZİ


VERİCİ BURÇLAR
Bu gruptaki burçlar yüksek frekanslı, aksiyonel olup, topluma dönüktür.

AKREP - YAY - OĞLAK - KOVA - BALIK - KOÇ



Pasif Burçlar

BOĞA - YENGEÇ - BAŞAK - AKREP - OĞLAK - BALIK


İçe dönük, toplayıcı ve üretkendirler. Ağır canlı ve daha sabırlıdırlar Dişlerini tırnaklarına takıp çok çabalamadan da pek çok şeyi elde ederler. Bazı şeyleri tesadüfen elde ederler. Olayların üzerine gitmezler, olaylar onların ayağına gelir. Duygusallıkları akılcılıklarından daha ağır basar. Dışa pek açılmazlar.

Önce almadan, vermeyi pek düşünmezler. Aldıklarının karşılığını vermekle yetinirler. Rahat ve düzenlerinin bozulmasını istemezler. Kendileri ve ancak çok sevdikleri birkaç kişi için ama kendi kuralları içinde biraz verici olabilirler.

Maddi şeyler bu ellerde genellikle çoğalır. İçe dönük oldukları için ne düşündükleri, ne yapacakları sırdır. Yaratıcı oldukları pek söylenemez ama pratiktirler.
Aktif Burçlar

KOÇ - İKİZLER - ASLAN - TERAZİ - YAY - KOVA


Dışa dönük, yaratıcı, hareketli olurlar. Sabırsızdırlar, hemen harekete geçmek isterler. Daima bir şeyler meydana getirmeli, bir aktivite içinde bulunmalıdırlar. Bu çalışmaları kendilerine dönük olmaktan ziyade, insanlık için bir şekilde yararlı olabilecek ve hayatı kolaylaştıracak amaçlara yöneliktir.

Duygusallıktan ziyade akılcıdırlar. Hedeflerine ulaşmak için daima çalışmaları gerekir.
Olaylar onlara gelmez, onlar olayların üzerine giderler. Canlılıkları, heyecanlı oluşları ortalığın karışmasına da sebep olabilir. Verici ve cömerttirler. Birileri için bir şeyler yapabilmek isterler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder